Принц Хари разкри в интервю за британската ITV възможните причини, поради

...
Принц Хари разкри в интервю за британската ITV възможните причини, поради
Коментари Харесай

“Стереотипите изградиха бариера”: принц Хари каза защо Уилям и Кейт не харесали Меган от самото начало

Принц Хари разкри в интервю за английската ITV вероятните аргументи, заради които счита, че брат му, принц Уилям, и неговата брачна половинка, принцеса Кейт, не харесват Меган Маркъл.

В изявлението, извършено в Калифорния, Хари засегна поредицата от скандални разкрития, които прави в новата си автобиография „ Резервен “ ( “Spare ”).

 меган хари кейт уилям Getty/Gulliver

Хари изясни, че " има доста разнообразни аргументи ", заради които Уилям и Кейт може да не са харесали Меган. „ Не мисля, че в миналото са очаквали от мен да имам – или да стана – да вляза във връзка – с някой като Меган, който имаше доста сполучлива кариера. Имаше доста стандарти, които се случваха, за което и аз бях отговорен първоначално. ” показа принцът.

„ Знаете ли, фактът, че имах това в съзнанието си и методът, по който брат ми и снаха ми действаха или се държаха, несъмнено ми изглеждаха, за жалост, като стандарти, които създаваха един тип преграда пред тях, за това да я показват или да я приветстват. "

Пояснявайки думите си, Хари добави: „ Е, американска актриса, разведена, двурасова, има разнообразни аспекти на това и какво то може да значи, само че в случай че четете пресата, както доста хора в фамилията ми вършат, в случай че четете английските таблоиди и в това време живеете живота, тогава има наклонност, при която в действителност можете да се окажете в балона на таблоидите, а не в действителната действителност. "

Хари също призна шеговито, че принцът и принцесата на Уелс преди били фенове на ситкома “Костюмари ” ( “Suits ”), в който Меган Маркъл взе участие преди да се срещне със брачна половинка си.
 Какво да чакаме от автобиографията на принц Хари „ Резервен “  Какво да чакаме от автобиографията на принц Хари „ Резервен “  Какво да чакаме от автобиографията на принц Хари „ Резервен “  Какво да чакаме от автобиографията на принц Хари „ Резервен “
 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР